FAQ

FAQ

1. Hoe reserveer ik een tafel Zheng? Reserveringen kunnen online worden geboekt. Klik hier. Graag maken we u erop attent dat bij een reservering van 6+ gasten wij een vast menu hanteren.

 

2. Zijn kinderen welkom bij Zheng? Ja, kinderen zijn altijd welkom bij Zheng. Echter zijn wij niet in het bezit van kinderstoelen en serveren wij geen kindermenu’s.

 

3. Biedt Zheng plaatst voor gasten met dieetwensen en/of allergieën? Als u een dieetwens of allergie heeft kunt u die voortijdig doorgeven aan ons personeel die er alles aan zal doen om u goed te verzorgen en u naar behoren te adviseren.

 

4. Ik ben veganistisch, kan ik eten bij Zheng? We zullen ons best doen om uw wensen tegemoet te komen op alle mogelijke manieren. Neem gerust contact op met het restaurant voor meer informatie.

 

5. Is Zheng rolstoel vriendelijk? Wij zijn graag bereid ten alle tijde te helpen. Houdt u er echter rekening mee dat de entree bestaat uit een verhoging en de toiletten alleen per trap te bereiken zijn.

 

6. Zijn er cadeaubonnen te verkrijgen bij Zheng? Ja, wij bieden cadeaubonnen aan. U kunt deze aanschaffen door ons een mail te sturen of gezellig langs te komen.

 

Voor verdere vragen kunt u contact opnemen met het restaurant: info@restaurantzheng.com