Menu

Imperial Banquet Experience

Ben je na het lezen van onze culinaire visie toe om zelf te ervaren hoe het is om keizerlijk te dineren? Bekijk dan hier de verschillende menu- en drankkaarten om alvast in de juiste stemming te komen. Bij specifieke vragen, kun je altijd contact opnemen via info@restaurantzheng.com.

Zheng Banquet Menu

Voel jezelf als een keizer terwijl je geniet van een gastronomische beleving als nooit tevoren. Het Zheng Banquet bestaat uit diverse chapters met één hoofdcomponent en drie of vier delicatessen. Over alles is tot het laatste detail nagedacht; van de gezonde aspecten tot aan het authentieke serviesgoed. Je kunt kiezen voor een Banquet menu van 5, 6, 7 of 8 chapters. 

 

Vegetarisch Banquet Menu

Naast het Zheng Banquet Menu hebben we ook een geheel nieuw vegetarisch banquet menu. Een beleving waar bijzondere smaken en ingrediënten samenkomen voor een geheel nieuwe culinaire ervaring. Een beleving die draait om culinaire kunsten, gezondheid en een verrassingseffect bij elke hap. 

Groepsarrangementen

Ook groepen zijn bij Restaurant Zheng van harte welkom. Om onze kwaliteit te waarborgen, vragen we vriendelijk om uiterlijk twee dagen van te voren een groepsreservering vanaf 6 personen door te geven. Het gekozen arrangement kan enkel voor de gehele groep worden geselecteerd. 

Drankenarrangement

Restaurant Zheng staat bekend om de bijzondere thee- en spijscombinaties. Theesoorten die speciaal door ons team worden uitgekozen en perfect aansluiten bij de gewenste culinaire beleving van iedere chapter uit het Zheng Banquet. Daarnaast hebben we ook heerlijke homemade tea infused cocktails, geheel op basis van eigen recepten.

Wijnkaart

Naast thee-spijscombinaties en tea infused cocktails hebben we ook een uitgebreide wijnkaart en passende wijn/drankarrangementen. Uiteraard kun je in plaats van een thee-arrangement ook kiezen voor een wijnarrangement, zorgvuldig geselecteerd door ons team. 

Maak je reservering voor een unieke Zheng experience